УКР
+38 (067) 576-23-95
+38 (066) 902-83-65
info@termocom.com.ua
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
ЗАДАТИ ПИТАННЯ
«Termocom»

Промислові чиллери для охолодження напоїв, вина, соків

Чиллери «Термоком» для виробництва соків, вин, коньяка

Чиллери компанії "Термоком" - Галузі застосування -

Охолодження у виробництві алкогольних напоїв Охолодження у виробництві алкогольних напоїв
Охолодження у виробництві безалкогольних напоїв Охолодження у виробництві безалкогольних напоїв

Основні характеристики базової комплектації:

Заводська готовність до експлуатації (заправка фреоном, стендове випробування)
Корпусна металоконструкція, виконана з оцинкованої сталі і пофарбована полімерною порошковою фарбою
Робочий діапазон температур навколишнього середовища: +5...+48˚C
Агрегати виконані на базі герметичних і напівгерметичних компресорів з низьким споживанням електроенергії
Гідравлічний модуль(акумулюючий бак, насос і додаткова пускозахисна апаратура);
Панель управління забезпечує автоматичну роботу системи
Холодильна автоматика: електронний блок управління, реле протоку, реле контролю фаз, вентилі, ступеневе управління тиском конденсації (з можливістю регулювання), антивібраційні вставки, фільтр-осушувач
Подвійний захист від розмерзання випарника
Опціонально передбачені:
Виносний конденсатор із влаштуванням зимового пуску;
Розширення робочого діапазону температур навколишнього середовища до -27... +48С

Гарантії:

Гарантія від виробника забезпечена системами автоматики і швидкістю реакції на виклик;
Термін гарантії до 36 місяців досягнутий завдяки застосуванню в системі управління і автоматики комплектуючих тільки європейського виробництва

Купити чиллер зі складу або під замовлення

Термін постачання

СТАНДАРТНА ПРОДУКЦІЯ ЗІ СКЛАДУ


Ви можете в мінімальні терміни купити чиллер повної заводської готовності в моноблочному виконанні в комплекті з гидромодулем, накопичувальним баком і реле протоку для внутрішньої і зовнішньої установки.

Термін поставки продукції, що випускається серійно, складає від 1 до 4 тижнів

ІНДИВІДУАЛЬНІ ГОТОВІ РІШЕННЯ


Індивідуальний проект не означає дорогий. Розробка індивідуального рішення вимагає більших витрат часу, але Ваша система буде максимально враховувати всі можливі особливості Вашого виробництва.

Термін поставки продукції, спроектованої за індивідуальним замовленням, становить від 4 до 6 тижнів

Чиллери "Термоком" - надійність конструкції

Висока надійність чиллерів виробництва компанії "Термоком" досягається за рахунок:

Простоти конструкції чиллерів і індивідуального проектування систем холодопостачання
Повноформатної системи управління і автоматики, виконаних на базі комплектуючих тільки європейського виробництва
Адаптації до експлуатації в умовах клімату регіону
Тестування систем під навантаженням
Подвійного захисту від розмерзання випарника
Корпусних металоконструкції, виконаної з оцинкованої сталі з порошковим фарбуванням (захисний корпус моноблочних чілерів)
Якості збірки (фахівці високої кваліфікації, європейська система управління якістю)

Чиллери «Термоком» від виробника. Переваги

застосування систем акумуляції холоду для циклічних процесів охолодження; Чиллери «Термоком» для виробництва соків, вин, коньяку - переваги
точність підтримання температури продукту;
можливість індивідуального проектування під конкретні задачі;
монтаж системи «під ключ»;
можливість утилізації тепла для потреб підприємства;
відповідність обладнання до вимог молочної промисловості;
робочий діапазон температур навколишнього середовища: +5...+43°С з можливістю розширення до -27…+43°С;
холодильна автоматика базової комплектації: електронний блок управління, реле протока, реле контролю фаз, вентилі, ступеневе управління тиском конденсації (з можливістю регулювання), антивібраційні вставки, фільтр-осушувач;
позитивні відгуки замовників.

Здійснити попередній розрахунок необхідної потужності чиллера Вам допоможе

ОНЛАЙН-КАЛЬКУЛЯТОР

Чиллери для алкогольних і безалкогольних напоїв «Термоком». Базова комплектація. Технічні характеристики

Чиллери виробництва компанії «Термоком» призначені для охолодження мінеральних вод, соків, лимонадів, вин, коньяку та інших алкогольних і безалкогольних напоїв на всіх стадіях їх виробництва

Модельний ряд включає чиллери холодопродуктивністю від 4,4 до 82,4 кВт при температурі холодоносія від +5°C до +22°C.

Базова комплектація - моноблочне виконання повної заводської готовності для внутрішньої установки в комплекті з гидромодулем, накопичувальним баком і системою автоматики і захисту.

УВАГА АКЦІЯ!

ОТРИМАЙТЕ ЗНИЖКУ! ТЕЛ:(095) 588-32-49, (067) 576-23-95

Модель
чиллера
Холодо-
продукт.,
кВт

Компре-
сор

Витрата насоса G/

Вільний напір (H)

Бак, л.

Габаритні розміри,

ДхШхВ, мм

Ціна

по прайсу,

Євро

ТСМ-19 18,6 1 х спіральный

3,5 м3/год
1,8 бар

50 1000×820×1100 5 750,00
ТСМ-28 27,9 1 х спіральный

5,2 м3/год
2 бар

100 1640×820×1260 8 290,00
ТСМ-36 35,9 1 х спіральный

6,7 м3/год
2,3 бар

100 1640×820×1260 9 370,00
ТСМ-46 45,3 1 х спіральный

8,4 м3/год
2,1 бар

100 1640×820×1260
ТСЕ-44 43,2 2 х спіральный

7,4 м3/год
2,3 бар

100 1640×820×1260
ТСМ-60 59,2 1 х спіральный

11 м3/год
1,9 бар

100 2225×820×1360
ТСМ-72 71,3 1 х спіральный

13,2 м3/год
1,7 бар

100 2225×820×1360
Комплектність чиллерів потужністю понад 100 кВт визначається за індивідуальним запитом

Ціна. Монтаж. Гарантія

* Для уточнення ціни і комплектації обладнання зв'яжіться з нашими фахівцями за вказаними номерами телефонів або залиште заявку.

Остаточна ціна буде визначена після узгодження місця установки, особливостей конструктивного виконання чилера, термінів поставки.

Дані за умов: температура навколишнього середовища +32°С, температура холодоносія - за запитом. Фреон: R507/R404а

Термін поставки обладнання: 2-6 тижні.

*Для уточнення розрахункової вартості чиллера для виробництва алкогольних і безалкогольних напоїв Ви можете залишити заявку на отримання цінової пропозиції.

Чиллери у виробництві алкогольних і безалкогольних напоїв

ЗАСТОСУВАННЯ ХОЛОДА У ВИРОБНИЦТВІ МІНЕРАЛЬНИХ ВОД

Мінеральні води за метою застосування поділяють на питні лікувальні, лікувально-столові і природні столові.

У наш час налічують більше 160 лікувальних і лікувально-столових вод, а також понад 100 столових мінеральних вод.

Виділяють 5 технологічних напрямків:

  • Виробництво невуглекислих вод, в яких відсутні легкоокислювані компоненти.
  • Виробництво вуглекислих вод, в яких також не містяться легкоокислювані компоненти.
  • Виробництво залізовмісних мінеральних вод.
  • Виробництво гідросульфітних і гідросульфітно-сірководневих мінеральних вод.
  • Виробництво мінеральних вод, що містять сульфатвідновлюючі бактерії.

Кожна з перерахованих технологій має свій спосіб переробки та розливу вод.

Наведемо основні етапи обробки виробництва мінеральної води.

    • збір води в прийомні ємності (за допомогою глибинних насосів по трубопроводах воду закачують в спеціальні збірники);
    • фільтрування (звільнення від завислих часток із застосуванням керамічних фільтрів);
    • знезараження (обробка ультрафіолетовими променями для знищення мікроорганізмів);
    • охолодження (зниження температури води в пластинчастому теплообміннику для підвищення розчинності газів без застосування глибокого охолодження, оскільки це може привести до випадання солей, що містяться в мінеральній воді, в осад)
    • насичення двоокисом вуглецю (вуглекислий газ добре розчиняється у воді і при цьому він є консервантом);
    • знезараження води на бактерицидній установці;
    • розлив и подача готової продукції на склад.

Для охолодження виробництва мінеральних вод та безалкогольних напоїв ми пропонуємо чиллери, установки охолодження рідини в потоці, системи отримання лід-води, охолодження мінеральної води, охолодження квасу, охолодження води перед газацією, охолодження води перед карбонізацією.

СОКИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА

За компонентами, що входять до складу соку, який виготовляється, розрізняють: фруктові, овочеві, фруктово-овочеві, а також овочево-фруктові соки.

За способом обробки сировини соки можна розділити на: свіжовижаті, прямого віджиму, концентровані, відновлені.

  • Свіжовижаті соки, безперечно, найбільш корисні, за умови їх вживання безпосередньо після віджимання, а також при використанні якісної екологічно чистої сировини. Але час зберігання таких соків вкрай незначне.

Наприклад, для заморських фруктів, користь свіжовижатого соку буде вкрай сумнівна. Оскільки більшість заморських фруктів потрапляють до нас недозрілими, їх обробляють різними препаратами для збільшення терміну зберігання.

Для екзотичних фруктів краще буде вживати соки, відновлені з концентрованих. Оскільки для них використовують високоякісну сировину.

За умови правильного зберігання та дотримання сучасних технологій виробництва соку, його хімічний склад практично не змінюється, а вміст вітамінів максимально зберігається. Свіжість соків в сучасних упаковках можливо зберегти від 6 до 12 місяців.

  • Сік прямого віджиму - це сік, який був отриманий безпосередньо після віджиму (без проходження процесу концентрації), що пройшов консервування та упаковку для подальшого зберігання. Для його виробництва використовують тільки добірні стиглі фрукти і овочі. Для консервування, як правило, застосовують пастеризацію чи стерилізацію. Виготовлення таких соків носить сезонний характер, оскільки для його виробництва використовуються місцеві плоди в період їх дозрівання.
  • Концентрований сік - це сік, отриманий з свіжовижатого шляхом видалення частини води. Для концентрування соку використовують один з методів: випарювання, виморожування води, мембранний метод.

При випаровуванні сік уварюють в вакуумі при температурах, що не перевищують температуру кипіння, щоб не втратити його корисні речовини. Після випарювання сік стає тягучим, як густий сироп.

Чиллер для охолодження напоїв

При виморожуванні воду видаляють за допомогою застосування низьких температур. В процесі виморожування сік проходить дві основні фази: кристалізацію (заморожування частини води, що міститься в соку) і сепарування (розділяють кристали льоду від рідинної складової соку). Концентрація сухих речовин в соку при цьому підвищується. При використанні методу зворотного осмосу сік проходить ультрафільтрацію на мембранах з діаметром пір 0,025 мкм і потім концентрується на зворотньоосмотичних установках з мембранами. При такій технології зберігаються всі цінні речовини, отриманий сік відрізняється високою якістю.

Для консервування концентрованого соку застосовують пастеризацію (короткочасний нагрів) або заморожування.

Термін зберігання консервованих соків при дотриманні умов зберігання - від 6 місяців до 1 року.

  • Відновлені соки - це соки, отримані з концентрованого соку шляхом повернення тієї ж частини води, яка була раніше випарована (виморожена) на етапі концентрування соку. За рахунок такої технології асортимент соків значно зростає, а виробництво носить постійний, а не сезонний характер.

Для відновлення спочатку концентрат швидко за 30-40 секунд розігрівають до +100 ... + 110 ° С і витримують близько 5 секунд при максимальній температурі, потім сік також швидко за 30 секунд охолоджують до +20 ... + 25 ° С. Уже в охолоджений концентрат додають підготовлену очищену воду. Для отримання якісного результату кількість води і кількість етапів при відновленні соку повинна чітко відповідати кількості води і кількості етапів випарювання, які були застосовані для даного концентрату. Для відновлення смакових і ароматичних властивостей на етапі відновлення часто проводять додавання летючих ароматичних і смакових речовин, які були вилучені з соку на етапі концентрування.

Переваги такого методу є очевидними:

    • максимальне збереження всіх корисних речовин,
    • зручність зберігання і транспортування,
    • відновлення соків за допомогою очищеної води безпосередньо перед відправкою на реалізацію,
    • широкий асортимент соків з будь-яких фруктів, ягід, овочів, як від вітчизняних виробників, так і від виробників з інших країн.

Для охолодження виробництва соків наші фахівці допоможуть підібрати чиллери, установки охолодження рідини в потоці, системи отримання лід-води.

СИСТЕМИ ОХОЛОДЖЕННЯ У ВИРОБНИЦТВІ ВИН

Виробництво вин - одне з найдавніших ремесел виготовлення алкогольних напоїв донині є популярним видом виробництва і займає великий сегмент ринку. Оскільки вино є дуже примхливим алкогольним продуктом, потрібно дотримуватися всих технологій виготовлення і зберігання цього напою.

Для збереження аромату винограду в сучасних технологіях велика увага приділяється температурним режимам. Тому обробку і збір винограду переважно здійснювати при невисоких температурах. Підвищення температури сусла призводить до активізації процесів окислення і, як наслідок, втрати свіжості і аромату. Процес бродіння повинен проходити повільно. Інтенсивність бродіння контролюють підтримкою низької температури сусла.

Умовно підготовку винограду можна розділити на етапи:

  • Первинна обробка. Прийом винограду в певній кількості - партіями. Далі здійснюється промивка, очищення, відділення ягід від гребенів, дроблення і теплова обробка.
  • Приготування мезги або виноградного сусла. За допомогою спеціального обладнання (шнеки, плити) отримують масу з винограду для подальшої підготовки сировини шляхом пресування між плитами або іншими подібними методами.
  • Ферментування. Для зниження водосполучної здатності та збільшення екстрагування додаються спеціальні ферменти в мезгу.
  • Консервування . Консервація відбувається за допомогою зберігання в камері з низькою температурою, а також завдяки консервантам і зневодненню.
  • Бродіння. Після отримання сусла, сировину переливають в ємність з дубу або нержавіючої сталі та пластика для здійснення процесу бродіння за допомогою дріжджів і ферментів.

Залежно від типу вина та сорту винограду необхідно розрізняти, при яких температурах відбуватиметься бродіння, при якому буде виброджена певна кількість цукру. Від цього буде залежати смак і букет вина.

Важливо при бродінні витримувати певний температурний режим. Так, для марочних білих столових і шампанських виноматеріалів температура повинна підтримуватися на рівні +15...+18°С. Якщо температура бродіння сусла підвищується вище допустимої, його охолоджують в трубчастому теплообміннику холодною водою.

Для кожного виду вина існують свої етапи і терміни дозрівання. Важливо забезпечити необхідні умови на цей період для збереження смаку та аромату. Так, занадто низька температура зберігання може призвести до зупинки процесу дозрівання, а надто висока - зіпсувати напій остаточно, перетворивши його в оцет.

Температура зберігання

Червоні вина

від +14°С до +18°С

Рожеві вина

від +10°С до +12°С

Білі вина

від +8°С до +12°С

Ігристі вина

від +7°С до +9°С

Вологість в сховищі вина повинна підтримуватися на рівні від 60% до 80%. Низька вологість веде до пересихання пробки, а висока - до утворення цвілі. Як правило, зберігають вино в горизонтальному положенні в пляшках для попередження пересихання пробки і контакту вина з повітрям. Дуже важливо забезпечити в сховищі для вина захист від вібрацій, а також захист від сонячних променів. Допустимі коливання температури повітря становить близько 1-1,5°C (для вин в пляшці 0,3°C). Важливо пам'ятати, що вино дихає через пробку. Якщо в приміщенні присутні сторонні запахи, це позначиться в кінцевому підсумку на якості вина, яке втратить свій справжній смак.

Для виробництва алкогольних напоїв ми пропонуємо чиллери, установки охолодження рідини в потоці, системи отримання лід-води, системи охолодження винного сусла, системи охолодження вина для випадіння в осад винного каменю.

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КОНЬЯКУ

Виробництво коньяку - це ціле мистецтво. Для його виготовлення потрібні спеціальні сорти винограду, спеціальні обладнання, а також суворе дотримання всіх технологій приготування.

Основні етапи при виробництві коньяку:

  • Підготовка виноматеріалу;
  • Перегонка виноматеріалів у спирт;
  • Витримка коньячного спирту в дубових бочках, бутах, чанах;
  • Купаж і розлив коньяку.

У цеху початкової переробки виноградні ягоди відділяються від гребнів, перетворюючись в дроблену масу, яку збирають в спеціальний збірник для отримання сусла.

Після відділення соку та мезги за допомогою преса сусло відправляють для бродіння.Охолодження алкогольнИх напоїв

Сусло, що перебродило, направляють на подвійну перегонку в спирт. У спеціальній ємності, в якій знаходиться змійовик із гарячою парою (+120°С), вино нагрівають. Спирт випаровується в першу чергу. Він у вигляді пари збираютєся в купольному ковпаку та проходить в трубу. Стінки труби охолоджують із зовнішнього боку холодною водою, що призводить до конденсування спирту. Після першої прогонки отримують 30-градусний спирт. Повторною перегонкою домагаються підвищення міцності до 70 градусів.

Отриманий виноградний спирт заливають у дубові бочки для подальшої витримки. У дубовій тарі спирт дозріває і насичується деревним ароматом. Процес витримки досить тривалий (від 2-х до 50-ти років). Чимало в формуванні коньячного букета також залежить від якості дубових бочок. До дубової коньячної тари ставляться вкрай уважно, перевагу віддають бочкам, зробленим з дерев віком не менше 100 років.

Після «дозрівання» коньячний спирт різних врожаїв і різної витримки змішують (купажируют), домагаючись особливої палітри смаків і ароматів.

Для виробництва алкогольних напоїв ми пропонуємо чиллери, установки охолодження рідини в потоці, системи отримання лід-води, системи охолодження коньяку для випадання в осад коллоїдних домішок, системи кондиціонування виробничих цехів.

Купити чиллер «Термоком» для охолодження алкогольних і безалкогольних напоїв з доставкою в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця і по всій території України

Купуючи чиллер виробництва компанії «Термоком», Ви отримуєте безкоштовну доставку в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця та по всій території України. Також у вартість включені: монтаж і пусконалагоджувальні роботи, гарантія від 12 місяців, проведення інструктажу по експлуатації, а також виїзд фахівців на об'єкт при необхідності.

Чиллери для алкогольної і безалкогольної промисловості