УКР
+38 (067) 576-23-95
+38 (066) 902-83-65
info@termocom.com.ua
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
ЗАДАТИ ПИТАННЯ
«Termocom»

Шокова заморозка м'яса та риби. Купити холодильне обладнання. Поставка. Монтаж. Гарантія

Агрегати для шокової заморозки м'яса і риби компанії "Термоком" - Галузі застосування -

Основні характеристики базової комплектації:

Заводська готовність до експлуатації (заправка фреоном, стендове випробування)
Корпусна металоконструкція, виконана з оцинкованої сталі і пофарбована полімерною порошковою фарбою
Панель керування забезпечує автоматичну роботу системи
Холодильна автоматика: ТРВ, соленоїдний вентиль, термостат, реле, манометри, вентилі, фільтр-осушувач
Система мастиловідділення
Всі елементи систем керування та автоматики виконані на базі комплектуючих тільки європейського виробництва
Робочий діапазон температур навколишнього середовища: +5...+48˚C
Обладнання, що використовується:
Компресор: Bitzer, Bock, Frascold.
Повітроохолоджувач (шокфростер): Guentner, Kuba, Alfa Laval.
Конденсатор: Guentner, Alfa Laval, Luvata.
Автоматика: Danfoss, Alco Controls.
Опціонально передбачено:
Виносний конденсатор із влаштуванням зимового пуску;
Конденсатор "Тропік" для коректної роботи агрегата до +35... +42С

Гарантії:

Гарантія від виробника забезпечена системами автоматики і швидкістю реакції на виклик;
Термін гарантії до 36 місяців досягнутий завдяки застосуванню в системі управління і автоматики комплектуючих тільки європейського виробництва

Купити агрегат для шокової заморозки зі складу або під замовлення

Термін постачання

СТАНДАРТНА ПРОДУКЦІЯ ЗІ СКЛАДУ


Ви можете в мінімальні терміни купити агрегат для шокової заморозки повної заводської готовності в моноблочному виконанні в комплекті з повітроохолоджувачми.

Термін поставки продукції, що випускається серійно, складає від 1 до 4 тижнів

ІНДИВІДУАЛЬНІ ГОТОВІ РІШЕННЯ


Індивідуальний проект не означає дорогий. Розробка індивідуального рішення вимагає більших затрат часу, але Ваша система буде максимально враховувати всі можливі особливості Вашого виробництва.

Термін поставки продукції, спроектованої за індивідуальним замовленням, становить від 4 до 6 тижнів

Агрегати для шокової заморозки "Термоком" - надійність конструкції

Висока надійність агрегатів виробництва компанії "Термоком" досягається за рахунок:

Простоти конструкції агрегатів та індивідуального проектування систем холодопостачання
Повноформатної системи управління і автоматики, виконаних на базі комплектуючих тільки європейського виробництва
Адаптації до експлуатації в умовах клімату регіону
Тестування систем під навантаженням
Корпусної металоконструкції, виконаної з оцинкованої сталі з порошковим фарбуванням (захисний корпус моноблочних агрегатів)
Якості збірки (фахівці високої кваліфікації, європейська система управління якістю)

Агрегати для шокової заморозки «Термоком» від виробника. Переваги

мінімальна температура: до -46°С;
широкий діапазон застосування по температурах навколишнього середовища;
розраховані на безперервну роботу у важких умовах;;
безаварійність агрегатів забезпечена комплектом необхідної автоматики;
можливість індивідуального проектування під конкретні завдання;
гарантійний термін: до 36 місяців;
позитивні відгуки замовників.

Визначення необхідної холодопродуктивності

Для орієнтованого розрахунку (без урахування теплопритоків через теплоізоляцію та т.д.) необхідної холодопродуктивності холодильного агрегата можна прийняти:

Вид продукції

Ккількість продукта, кг

Початкова температура продукта, °С
Кінцва температура продукта, °С
Час холодильної обробки, год

Холодопродуктивність,

кВт

М'ясо свинина 1000 +12 -18 1 55,51
М'ясо курка 1000 +12 -18 1 88,92
Риба 1000 +12 -18 1 75,76

Здійснити попередній розрахунок необхідної потужності чиллера Вам допоможе

ОНЛАЙН-КАЛЬКУЛЯТОР

1. Оберіть продукт
2. Вкажіть початкову і кінцеву температуру
->
3. Вкажіть вагу продуктів, що заморожуються, кг
4. Вкажіть час холодильної обробки, год
Розрахунок потужності
*Для уточнення розрахункової вартості агрегату для шокової заморозки Ви можете залишити заявку на отримання цінової пропозиції.

Камери шокової заморозки у м'ясопереробному виробництві та переробці рибних продуктів

ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ЗАМОРОЖУВАННЯ М'ЯСА

У харчовій промисловості правильна обробка м'яса, а також його подальше зберігання є важливими ключовими факторами в наш час. Перелічимо основні етапи та способи охолодження і зберігання м'ясних продуктів.

М'ясо за температурними рівнями розрізняється на:

  • парне – це м'ясо, температура якого знаходиться в діапазоні від +25°С до +30°С, другими словами, это м'ясо, отримане протягом не більше 1,5 години після обробки забитої тварини.
  • остигле – це м'ясо, з температурою в товщі м'язів від +12°С до +14°С,
  • охолоджене (охолодження в камері) – м'ясо в діапазоні температур від 0ºС до +4°С;
  • підморожене м'ясо – підморожується тільки верхній шар (не більше 25% від загальної маси),
  • заморожене – м'ясо, температура в товщі м'язів якого не перевищує -8 °С.

Залежно від часу обробки м'яса холодом розрізняють наступні види охолодження:

  • повільне,
  • прискорене,
  • швидке.

заморозка м'яса промислове

Повільне охолодження відбувається в спеціальній камері охолодження. Температурний діапазон в якій становить від 0ºС до +3ºС. При цьому важливо забезпечити швидкість руху повітря від 0,1 до 0,3 м/с. Час охолодження, на прикладі яловичини, для такого процесу становить від 24 до 36 годин. Процес продовжують до тих пір, доки температура в товщі м'язів не знизиться з +38ºС до +4ºС.

При прискореному охолодженні використовують охолоджене повітря до 0ºС при швидкості його руху 0,5 м/с. Це дозволяє скоротити час охолодження максимум до 24 годин.

Для швидкого охолодження використовують камери тунельного типу.

Вимоги для одностадійного методу охолодження: температура повітря близько від 0ºС до +2ºС, швидкість руху 0,8 м/с. Час охолодження - близько 16 годин.

Вимоги для двостадійного методу охолодження:

  • 1-ша стадія: температура повітря від -3ºС до -5ºС, час охолодження від 10 до 12 годин (процес продовжують до досягнення температури +10 ºС в товщі м'язів).
  • 2-га стадія: температура повітря від -1,0ºС до -1,5ºС, швидкості його руху від 0,1 до 0,2 м/с, час охолодження - до 10 год.

При такому охолодженні можливе холодне скорочення м'язів, що може вплинути на кінцевий продукт і відобразиться у підвищеній жорсткості м'яса. Вирішенням проблеми при прискореному способі охолодження м'яса є попереднє електростимулювання м'яса або витримка його при температурі повітря від -10 º С до -12ºС не менше 12 годин.

Для заморожування м'яса використовують спеціальні морозильні камери або тунелі. При цьому туші підвішують до підвісних шляхів.

На сьогоднішній день технології, що постійно розвиваються, пропонують переходити від заморозки м'яса в тушах і напівтушах на повітрі до використання контактних швидкоморозильних апаратів. М'ясні туші при цьому діляться на відруби. При контактній взаємодії м'яса з низькотемпературною поверхнею час заморозки зменшується в 1,5-2 рази в порівнянні з заморожуванням в повітрі.

Більше інформації

ЗБЕРІГАННЯ ОХОЛОДЖЕНОГО ТА ЗАМОРОЖЕНОГО М'ЯСА

Охолоджене м'ясо зберігають у спеціальних холодильних камерах. Температурний режим повітря в камері для зберігання охолодженого м'яса повинен витримуватися в межах від -1ºС до +2oС, швидкість руху повітря не вище 0,2 – 0,3 м/с, відносна вологість повітря – 82 – 85%. Термін зберігання буде залежати від способу охолодження м'яса, а саме: чим швидше охолоджувалося м'ясо, тим довше його можна зберігати. В середньому, час зберігання охолодженого м'яса від 7 до 20 діб.

Температура повітря в камері зберігання замороженого м'яса становить для короткострокового зберігання не вище -12ºС, для тривалого - не вище -18ºС. Відносна вологість в камері підтримується на рівні 95−98% при помірній циркуляції повітря зі швидкістю не вище 0,2 − 0,3 м/с. Терміни зберігання замороженого м'яса складають при температурі -12 ºС: 2−8 міс.; при −18ºС: 4−12 міс.; при -25ºС: 8−12 міс. Коливання температури повітря в камері в процесі зберігання не повинні перевищувати 2ºС.

Більше інформації

ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ЗАМОРОЖУВАННЯ РИБИ

В рибній промисловості холодильне обладнання використовують, в основному, для вирішення задач охолодження та зберігання.

Відмінність в кінцевому продукті полягає тільки в швидкості ферментативних і мікробіологічних процесів. У охолодженої риби ці процеси сповільнюються, але не припиняються повністю, а в мороженої ж - повністю припиняються. Що, в кінцевому підсумку, істотно впливає на час зберігання риби.

Більше інформації

Наша пропозиція для м'ясокомбінатів і рибокомбінатів

Звернувшись в Компанію «Термоком», Ви можете розраховувати на індивідуальний підхід до кожної конкретної задачі. Ми допоможемо Вам правильно вибрати холодильну установку саме для Вашого завдання. Наш досвід і професіоналізм допоможе вибрати оптимальне, економічно обгрунтоване рішення.

Для рибокомбінатів і м'ясокомбінатів ми підберемо камери шокової заморозки, зберігання та охолодження риби або м'яса, льодогенератори, системи кондиціонування рибних і м'ясних цехів. Зробимо розрахунок і запропонуємо оптимальне обладнання для виробництва ковбаси. У тому ж числі, підберемо повітроохолоджувачі для камер осаджування ковбас, згідно з технологіями виробництва ковбасних виробів.

Системи холодопостачання комплектуються компресорами Bitzer, Bock, Copeland і Frascold, повітроохолоджувачами і конденсаторами Guentner, Karyer, GEA Kuba, Thermofin і Luvata. Барабани льодогенераторів Geneglace.

Купити холодильний агрегат «Термоком» для охолодження камер шокової заморозки з доставкою в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця та по всій території України

Купуючи холодильне обладнання виробництва компанії «Термоком», Ви отримуєте безкоштовну доставку в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця та по всій території України. Також у вартість включені: шеф-монтаж і пусконалагоджувальні роботи, гарантія від 12 місяців, проведення інструктажу з експлуатації, а також виїзд фахівців на об'єкт при необхідності.

Камера шокової заморозки м'яса

Холод для бізнесу