УКР
+38 (067) 576-23-95
+38 (066) 902-83-65
info@termocom.com.ua
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
ЗАДАТИ ПИТАННЯ
«Termocom»

Купити холодильну установку компанії «Термоком» для охолодження і заморожування м'яса птиці

Сучасне холодильне обладнання широко використовується для зберігання та охолодження м'яса птиці. Існує кілька способів охолодження м'яса птиці. Основні з них це:

    • метод занурення в холодну воду,
    • повітряне охолодження
    • повітряно-крапельне охолодження.

Розрахунок потужності холодильної установки камери шокової заморозки

ОНЛАЙН КАЛЬКУЛЯТОР

1. Оберіть продукт
2. Вкажіть початкову та кінцеву температуру
->

3. Вкажіть вагу продуктів, що заморожуються, кг
4. Вкажіть час холодильної обробки, год
Розрахунок потужності

Переваги холодильних установок компанії «ТЕРМОКОМ»

- мінімальна температура: до -46°С;

- широкий діапазон застосування по температурах навколишнього середовища;

- розраховані на безперервну роботу у важких умовах;

- безаварійність агрегатів забезпечена комплектом необхідної автоматики;

- можливість індивідуального проектування під конкретні завдання;

- гарантійний термін: до 36 місяців.

Холодильна установка компанії «ТЕРМОКОМ»в базовій комплектації має наступні основні характеристики:

- заводська готовність до експлуатації (заправка фреоном, стендове випробування);

- корпусна металоконструкція, виконана з вуглецевої сталі та пофарбована полімерною порошковою фарбою;

- панель керування забезпечує автоматичну роботу системи;

-холодильна автоматика: ТРВ, соленоїдний вентиль, термостат, реле, манометри, вентилі, фільтр-осушувач;

- система масловідділення;

- всі елементи систем керування та автоматики виконані на базі комплектуючих тільки європейського виробництва;

- робочий діапазон температур навколишнього середовища: +5...+43°С.

Опціонально передбачені:

- виносний конденсатор з влаштуванням зимового пуску;

- розширення діапазону застосування (можливість роботи на утеплену камеру);

- конденсатор «Тропік» для коректної роботи агрегата до +35.. +42 °С

Розглянемо недоліки та переваги кожного з методів охолодження.

Повітряне охолодження проводять в камерах при температурі повітря близькою до 0°С. Тушки рухаються всередині камери, охолоджуючись від +40°С до +4°С приблизно за дві години. Такий метод має ряд недоліків, а саме: пересихання, втрата маси, і, як результат, втрата товарного вигляду продукції, а також тривалий час охолодження, яке забезпечується значно довгим конвеєром. Однак є і перевага - при такій технології відсутній ризик зараження патогенною мікрофлорою.
промислове повітряне охолодження м'яса птиці
промислове охолодження м'яса птиці методом занурення в холодну воду
При використанні методу занурення в холодну воду тушки птиці занурюються в ванну попереднього охолодження, що дозволяє знизити їх початкову температуру на кілька градусів. У наступній ванні м'ясо птиці охолоджується до +8°С. Після цього м'ясо направляється на переробку або доохолодження в крижаній воді до + 4°С. Час, що витрачається на охолодження птиці, при такому методі значно скорочується. При правильній організації весь процес займає близько години. Ризик зараження патогенною мікрофлорою при цьому значно зростає. При такому підході потрібен строгий ветеринарно-санітарний контроль та систематичне оновлення охолоджуючої води, а також дезінфекція.
Повітряно-крапельне охолодження засноване на принципі комбінації двох попередніх методів. Тушки птиці, підвішені на конвеєрі, охолоджуються в спеціальній камері, де їх температура знижується за рахунок зрошення водою та обдування холодним повітрям. Це оптимальний варіант охолодження, при якому час охолодження м'яса птиці максимально мінімізується, немає втрат маси, а також обвітрення. Суттєва перевага даного методу полягає у відсутності осіменіння птиці патогенною мікрофлорою. Однак, для забезпечення такого технологічного процесу потрібно дороге обладнання.
Повітряно-крапельне охолодження м'яса птиці

Купити холодильну установку «Термоком» для охолодження та заморожування м'яса птиці з доставкою в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця та по всій території України

Купуючи холодильну установку виробництва компанії «Термоком», Ви отримуєте безкоштовну доставку в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця та по всій території України. Також у вартість включені: шеф-монтаж і пусконалагоджувальні роботи, гарантія від 12 місяців, проведення інструктажу з експлуатації, а також виїзд фахівців на об'єкт при необхідності.


Холод для бізнесу