УКР
+38 (067) 576-23-95
+38 (066) 902-83-65
info@termocom.com.ua
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
ЗАДАТИ ПИТАННЯ
«Termocom»

Купити холодильну установку компанії «Термоком» для заморозки і зберігання пельменів і напівфабрикатів.

Пельмені - дуже популярний продукт харчової промисловості, який знайшов свого покупця. У наш час пельменна продукція займає досить великий сегмент ринку харчових напівфабрикатів.

Переваги холодильних установок компанії «ТЕРМОКОМ»:

- мінімальна температура: до -46°С;

- широкий діапазон застосування по температурах навколишнього середовища;

- розраховані на безперервну роботу у важких умовах;

- безаварійність агрегатів забезпечена комплектом необхідної автоматики;

- можливість індивідуального проектування під конкретні завдання;

- гарантійний термін: до 36 місяців.

Зробити попередній розрахунок необхідної потужності Вам допоможе ОНЛАЙН-КАЛЬКУЛЯТОРРозрахувати потужність чиллера

Холодильна установка компанії «ТЕРМОКОМ» в базовій комплектації:

- заводська готовність до експлуатації (заправка фреоном, стендове випробування);

- корпусна металоконструкція, виконана з вуглецевої сталі та пофарбована полімерною порошковою фарбою;

- панель керування забезпечує автоматичну роботу системи;

- холодильна автоматика: ТРВ, соленоїдний вентиль, термостат, реле, манометри, вентилі, фільтр-осушувач;

- система масловідділення;

- всі елементи систем керування та автоматики виконані на базі комплектуючих тільки європейського виробництва;

- робочий діапазон температур навколишнього середовища: +5...+43°С.

Опціонально передбачені:

- виносний конденсатор з влаштуванням зимового пуску;

- розширення діапазону застосування (можливість роботи на утеплену камеру);

- конденсатор «Тропік» для коректної роботи агрегата до +35...+42°С.

Залежно від підготовленої сировини і типу м'яса пельмені поділяють за сортами, ДСТами і категоріям, що впливає на властивості даної продукції.

За категоріями, а саме, за вмістом м'язової тканини пельмені поділяють на:

  • Категорія А – процентний вміст м'язової тканини в межах 80%
  • Категорія Б – вміст м'язової тканини в межах 60-80%
  • Категорія В – вміст м'язової тканини в межах 40-60%
  • Категорія Г – вміст м'язової тканини в межах 20-40%
  • Категорія Д – вміст м'язової тканини в межах 20% і менше.
Шокова заморозка пельменів і напівфабрикатів

Основні стадії приготування пельменів:

  1. Виготовлення тіста з борошна. Борошно, що надійшло на виробництво, вилежується на складі або в цеху, дозріває, а потім його беруть для замісу тіста. Процес дозрівання проходить в межах двох-трьох тижнів при температурі не більше +20°С.
  2. Підготовка фаршу. Подрібнена попередньо цибуля, часник, а також спеції та інші компоненти змішують та кладуть в камеру зберігання для дозрівання фаршевої суміші при температурі +1...+3°С протягом 2 – 24 годин.
  3. Замішування тіста. Відбувається при відносній вологості 42% протягом 20 хвилин.
  4. Створення пельменів. Приготований фарш, попередньо охолоджений, загортають в рулони з тіста, після чого складають у ящики або листи та подають на швидку заморозку.

Заморозка пельменів протікає при температурі -25°С і швидкості руху повітря 3 м/с. Існують різні методи шокової заморозки, включно: тунельний, стрічковий, флюідизаційний і т.д.

Зберігання пельменів здійснюється в низькотемпературній камері при температурі -18°С протягом 6 місяців.

Наша компанія може запропонувати холодильне обладнання будь-якої складності для зберігання, дозрівання сировини, а також для заморозки готових пельменів, використовуючи апарати шокової заморозки та різного типу конвеєрів, флюідізаторів і т.д.

Заморожування та зберігання напівфабрикатів

Найбільш популярними напівфабрикатами є м'ясні та рибні, тому що для приготування їх досить піддати термічній обробці (зварити, обсмажити або навіть розігріти).

М'ясні напівфабрикати умовно можна розділити на:

  • натуральні (вирізка, філе, антрекот, біфштекс та ін.);
  • паніровані (відбите м'ясо в клярі та мелених сухарях, яскравий приклад - це нагетси);
  • рубані (формовані напівфабрикати з фаршу).
Шокова заморозка напівфабрикатів

До рибних напівфабрикатів належить рибне філе, рибні котлети і порційна риба. Для тривалого зберігання та збереження смакових властивостей описані продукти піддаються низькотемпературнїй обробці.

Дрібні напівфабрикати найчастіше заморожують в камерах сухої заморозки (шокфростер) на конвеєрній стрічці. Температура продукту після заморозки не повинна перевищувати позначку -18°С. Дуже сильно впливає на збереження смакових властивостей швидкість заморозки. Чим вище швидкість, тим вище якість продукту. Застосування конвеєрної стрічки дозволяє підвищити технологічність процесу заморозки, внаслідок чого є оптимальним рішенням для описаного продукту.

Більш габаритні напівфабрикати (найчастіше натуральні) також заморожують в камерах сухої заморозки, але тунельного типу. Камера являє собою наскрізне теплоізольоване приміщення із встановленими всередині постаментними повітроохолоджувачами. Такий тип повітроохолоджувачів, що дозволяє рівномірно розподілити повітряні потоки, також має розгалужену площею поверхні для зменшення усушки продукту і збільшення часу роботи холодильної установки без відтаювання (економія на електроенергії). Продукт надходить в камеру в візках або на стелажах в підвішеному стані або укладеному шарами до 100мм в блок форми.

Купити холодильну установку «Термоком» для заморозки та зберігання пельменів і напівфабрикатів з доставкою в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця та по всій території України

Купуючи холодильну установку виробництва компанії «Термоком», Ви отримуєте безкоштовну доставку в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця та по всій території України. Також у вартість включені: шеф-монтаж і пусконалагоджувальні роботи, гарантія від 12 місяців, проведення інструктажу з експлуатації, а також виїзд фахівців на об'єкт при необхідності. Холод для бізнесу