УКР
+38 (067) 576-23-95
+38 (066) 902-83-65
info@termocom.com.ua
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
ЗАДАТИ ПИТАННЯ
«Termocom»

Охолодження кондитерських виробів (Україна, м.Кременчук)


Чиллери для охолодження промислового обладнання

Вихідні дані для проектування

Холодопродуктивність 42 кВт
Споживана потужність чиллера 24,4 кВт
Охолоджувана рідина Водний розчин пропіленгліколю 40%
Початкова температура рідини -7°C
Кінцева температура рідини -10°C
Температура навколишнього середовища +33°C
Кількість незалежних контурів 2

Поставлене обладнання

Чиллер с выносным конденсатором для охолодження кондитерської продукції (цукерок) в складі технологічної лінії.

База комплектуючих

Чиллер:

  • компресор «Frascold» (Італія) напівгерметичний поршневий - 2шт;
  • конденсатор «Luvata» (Чехія) повітряний - 2шт;
  • теплообмінник-випарник «SWEP» (Швеція) пластинчастий - 2шт.

Гідравлічний модуль:

  • контур «чиллер-ємність» на базі насоса «Foras» (Італія);
  • контур «ємність–споживач» на базі насоса «Foras» (Італія);


Чиллер для кондитерського виробництва
Охолодження кондитерських виробів