Охолодження кондитерських виробів (Україна, м.Кременчук)

Вихідні дані для проектування
Холодопродуктивність | 42 кВт |
Споживана потужність чиллера | 24,4 кВт |
Охолоджувана рідина | Водний розчин пропіленгліколю 40% |
Початкова температура рідини | -7°C |
Кінцева температура рідини | -10°C |
Температура навколишнього середовища | +33°C |
Кількість незалежних контурів | 2 |
Поставлене обладнання
Чиллер с выносным конденсатором для охолодження кондитерської продукції (цукерок) в складі технологічної лінії.
База комплектуючих
Чиллер:
- компресор «Frascold» (Італія) напівгерметичний поршневий - 2шт;
- конденсатор «Luvata» (Чехія) повітряний - 2шт;
- теплообмінник-випарник «SWEP» (Швеція) пластинчастий - 2шт.
Гідравлічний модуль:
- контур «чиллер-ємність» на базі насоса «Foras» (Італія);
- контур «ємність–споживач» на базі насоса «Foras» (Італія);

