Шокове заморожування ягід (Україна, м.Харків)

Вихідні дані для проектування

Холодопроизводительность2×19 кВт
Потребляемая мощность установки2х17,4 кВт
Грузооборот1440 кг/сутки
Температура в холодильной камере-28…-22°C
Температура поступающего продукта+25°C
Температура окружающей среды+32°C

Поставлене обладнання

Холодильна установка для заморожування плодово-ягідної продукції (малини та смородини). У складі 2 незалежних компресорно-конденсаторних агрегатів.

База комплектуючих

Холодильна установка:

  • компресор “Bitzer” (Німеччина) поршневий напівгерметичний;
  • конденсатор “Güntner” (Німеччина);
  • охолоджувач повітря «Güntner» (Німеччина)
  • постаментного типу (шокфростер).