УКР
+38 (067) 576-23-95
+38 (066) 902-83-65
info@termocom.com.ua
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
ЗАДАТИ ПИТАННЯ
«Termocom»

Чиллери для кондитерського і хлібобулочного виробництва
Серія СТС 5-22 кВт

Чиллери «Термоком» для хлібобулочного і кондитерського виробництва

Компресори:
Copeland | Danfoss | Bitzer

Теплообмінники:
Swep | WTK | Lloyd | Frіterm

Системи автоматики:
GE | Danfoss | Schneider
Carel | Etimat

Ціна: уточнити
в базовій комплектації

Умови покупки

Подивіться також:Серія ТСЕСерія ТСССерія АС

Модельний ряд СТС 5-22кВт - «Термоком»

❯❯❯

Чиллери під будь-яку задачу з гарантією
БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ

❮❮❮

Доставка і пусконалагодження від 2-х тижнів по всій Україні

Пусконаладка
гарантія
Техпідтримка 24/7 Поставка
точно в строк
Гарантія результату і надійності системи Оперативна реакція з будь-яких питань Отримуйте прибуток в точно запланований термін!

Чиллери компанії «Термоком» - Серія СТС 5-22 кВт

Підбір обладнання точно під Вашу задачу забезпечить команда з більш ніж
10-річним досвідом роботи в промисловому холоді

Залиште заявку і отримайте технічне рішення безкоштовно!

Наші чиллери стали ще більш доступними з лізинговою програмою. Вам не потрібно чекати, щоб отримувати прибуток!

Моноблочні чиллери комерційної серії COMPACT СТС, холодопродуктивністю 5 - 22кВт, є ідеальним рішенням для охолодження технологічного обладнання невеликої потужності і кондиціонування комерційних приміщень в умовах дефіциту вільних площ. Агрегати даної серії мають вбудовану насосну групу. Компактне виконання корпусу є відмінною рисою чіллерів серії COMPACT СТС, які можуть встановлюватися як всередині, так і зовні приміщень.

Основні технічні характеристики

Характеристики Модельний ряд СТС 5-22кВт - «Термоком»

Важливо:

*Холодопродуктивність чиллерів даної серії вказана для режиму:

+10°С –температура рідини на виході з чиллера,

+25°С –температура навколишнього середовища.

**Характеристики насоса можуть бути змінені в залежності від параметрів гідравлічної системи замовника:

Технічна інформація:

  • Герметичний ротаційний/спіральний компресор.
  • Високоефективний пластинчастий випарник.
  • Мідно-алюмінієвий повітряний конденсатор.
  • Осьові вентилятори високої продуктивності.
  • Надійний насос відцентрового типу.
  • Терморегулюючий вентиль (ТРВ).
  • Датчики тиску для регулювання вентиляторів.
  • Реле контролю напруги.
  • Реле протоку.
  • Контроль витрати охолоджуваної рідини.
  • Панель індикації аварій.
  • Панель індикації тисків.
  • Холодагент R410С.
  • Робочий діапазон по Тнавк.сер. до +40°С.
  • Захисний корпус із оцинкованої сталі.
  • Порошкова поліефірна фарба.
  • Модельний ряд: 6 типорозмірів.
  • Стендові випробування перед відвантаженням.

❯❯❯

Залиште заявку на отримання
пропозиції з вигодою 4%

❮❮❮

по складській програмі!

Галузі застосування - Хлібобулочні та кондитерське виробництво

Охолодження в хлібобулочної промисловості
Охолодження в кондитерській промисловості

Основні характеристики базової комплектації:

Заводська готовність до експлуатації (заправка фреоном, стендове випробування)
Корпусна металоконструкція, виконана з оцинкованої сталі і пофарбована полімерною порошковою фарбою
Робочий діапазон температур навколишнього середовища: +5...+48˚C
Агрегати виконані на базі герметичних і напівгерметичних компресорів з низьким споживанням електроенергії
Гідравлічний модуль(акумулюючий бак, насос і додаткова пускозахисна апаратура);
Панель управління забезпечує автоматичну роботу системи
Холодильна автоматика: електронний блок управління, реле протоку, реле контролю фаз, вентилі, ступеневе управління тиском конденсації (з можливістю регулювання), антивібраційні вставки, фільтр-осушувач
Подвійний захист від розмерзання випарника
Опціонально передбачені:
Виносний конденсатор із влаштуванням зимового пуску;
Розширення робочого діапазону температур навколишнього середовища до до -27... +48С

Гарантії:

Гарантія від виробника забезпечена системами автоматики і швидкістю реакції на виклик;
Термін гарантії до 36 місяців досягнутий завдяки застосуванню в системі управління і автоматики комплектуючих тільки європейського виробництва

Купити чиллер зі складу або під замовлення

Термін постачання

СТАНДАРТНА ПРОДУКЦІЯ ЗІ СКЛАДУ


Ви можете в мінімальні терміни купити чиллер повної заводської готовності в моноблочному виконанні в комплекті з гидромодулем, накопичувальним баком і реле протоку для внутрішньої і зовнішньої установки.

Термін поставки продукції, що випускається серійно, складає від 1 до 4 тижнів

ІНДИВІДУАЛЬНІ ГОТОВІ РІШЕННЯ


Індивідуальний проект не означає дорогий. Розробка індивідуального рішення вимагає більших витрат часу, але Ваша система буде максимально враховувати всі можливі особливості Вашого виробництва.

Термін поставки продукції, спроектованої за індивідуальним замовленням, становить від 4 до 6 тижнів

Чиллери "Термоком" - надійність конструкції

Висока надійність чиллерів виробництва компанії "Термоком" досягається за рахунок:

Простоти конструкції чиллерів і індивідуального проектування систем холодопостачання
Повноформатної системи управління і автоматики, виконаних на базі комплектуючих тільки європейського виробництва
Адаптації до експлуатації в умовах клімату регіону
Тестування систем під навантаженням
Подвійного захисту від розмерзання випарника
Корпусних металоконструкції, виконаної з оцинкованої сталі з порошковим фарбуванням (захисний корпус моноблочних чілерів)
Якості збірки (фахівці високої кваліфікації, європейська система управління якістю)

Чиллери «Термоком» від виробника. Переваги

застосування систем акумуляції холоду для циклічних процесів охолодження; Чиллери «Термоком» для хлібобулочного і кондитерського виробництва - переваги
точність підтримання температури продукту;
можливість індивідуального проектування під конкретні задачі;
монтаж системи «під ключ»;
можливість утилізації тепла для потреб підприємства;
відповідність обладнання до вимог молочної промисловості;
робочий діапазон температур навколишнього середовища: +5...+43°С з можливістю розширення до -27…+43°С;
холодильна автоматика базової комплектації: електронний блок управління, реле протока, реле контролю фаз, вентилі, ступеневе управління тиском конденсації (з можливістю регулювання), антивібраційні вставки, фільтр-осушувач;
позитивні відгуки замовників.

Здійснити попередній розрахунок необхідної потужності чиллера Вам допоможе

ОНЛАЙН-КАЛЬКУЛЯТОР

Чиллери для охолодження води «Термоком». Технічні характеристики, розрахунок вартості

Комплектність чіллерів потужністю понад 22 кВт визначається за індивідуальним запитом

Дані за умов: температура навколишнього середовища +32°С, температура води +10/+5°С (вхід/вихід). Фреон: R507/R404/R410.

Термін поставки устаткування: 2-4 тижні.

Окончательная цена будет определена после согласование места установки, особенностей конструктивного исполнения чиллера, сроков поставки.

*Для уточнення розрахункової вартості чиллера для хлібобулочного і кондитерського виробництва Ви можете залишити заявку на отримання цінової пропозиції.

Чиллери у виробництві хлібобулочних і кондитерських виробів

КУПИТИ ПРОМИСЛОВИЙ ОХОЛОДЖУВАЧ ВОДИ - ЧИЛЛЕР

Для хлібобулочної промисловості головним завданням є висока якість кінцевого продукту. Технологія приготування тіста грає тут величезну роль.

Серед безлічі факторів, що впливають на якість тіста, виділимо температуру. Температура в значній мірі впливає на такі властивості опари, як: бродіння, дозрівання, об'єми тіста і кінцевого продукту і, звичайно ж, товарний вигляд і якість готового продукту.

Так, низька температура тіста призводить до уповільнення його дозрівання, також сповільнюється і процес бродіння, що позитивно впливає на його якостях. Тісто стає більш еластичним, повітряним (без ущільнень), не "тече" при формовці, довше залишається "молодим".Чиллер для охолодження питної води

Наслідок високої температури тіста - прискорене бродіння і підвищена кислотність, спричинені життєдіяльністю бактерій. Клейковина ослаблена, "старіння" тіста відбувається прискореними темпами.

Кінцевий продукт за умови зниженої температури тіста більш привабливий для покупців: об'ємний, з рум'яною і хрусткою скоринкою.

Продукт, виготовлений із тіста з підвищеною температурою, характеризується малим об'ємом, підвищеною щільністю і грубою пористістю. Скоринка - бліда, не хрустка, швидко черствіюча.

Для хлібобулочного виробництва все більшого значення набуває використання холодної питної води (зазвичай +4...+6°С) в тісто при замішуванні.

Для охолодження питної води в хлібобулочному і кондитерському виробництві наші фахівці пропонуютьчиллери, установки охолодження рідини в потоці.

Купити промисловий охолоджувач води «Термоком» з доставкою в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця і по всій території України

Купуючи чиллер виробництва компанії «Термоком», Ви отримуєте безкоштовну доставку в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця та по всій території України. Також у вартість включені: монтаж і пусконалагоджувальні роботи, гарантія від 12 місяців, проведення інструктажу по експлуатації, а також виїзд фахівців на об'єкт при необхідності.

Чиллер для охолодження питної води

Холод для бізнесу