УКР
+38 (067) 576-23-95
+38 (066) 902-83-65
info@termocom.com.ua
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
ЗАДАТИ ПИТАННЯ
«Termocom»

Чиллери для молочної промисловості
Серія ТСС 15-92 кВт

Чиллери для молокозаводів і ферм - обладнання для охолодження молока та молочних продуктів «Термоком»

Компресори:
Copeland | Danfoss | Bitzer

Теплообмінники:
Swep | WTK | Lloyd | Frіterm

Системи автоматики:
GE | Danfoss | Schneider
Carel | Etimat

Ціна: уточнити
в базовій комплектації

Умови покупки

Подивіться також:Серія ТСЕСерія ТСМСерія АС

Модельний ряд ТСС 15-92кВт - «Термоком»

❯❯❯

Чиллери під будь-яку задачу з гарантією
БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ

❮❮❮

Доставка і пусконалагодження від 2-х тижнів по всій Україні

Пусконаладка
гарантія
Техпідтримка 24/7 Поставка
точно в строк
Гарантія результату і надійності системи Оперативна реакція з будь-яких питань Отримуйте прибуток в точно запланований термін!

Чиллери компанії «Термоком» - Серія ТСС 15-92 кВт

Підбір обладнання точно під Вашу задачу забезпечить команда з більш ніж
10-річним досвідом роботи в промисловому холоді

Залиште заявку і отримайте технічне рішення безкоштовно!

Наші чиллери стали ще більш доступними з лізинговою програмою. Вам не потрібно чекати, щоб отримувати прибуток!

Моноблочні чиллери серії VERONA ТСС, холодопродуктивністю 15-92 кВт, є ідеальним рішенням для холодопостачання невеликих приміщень в системах «чиллер-фанкойл». Агрегати даної серії здатні забезпечити робочу температуру охолоджуючої рідини в діапазоні від -5 ° С до + 12 ° С без втрати холодопродуктивності при температурі навколишнього середовища + 35 ° С. Для скорочення витрат на інсталяцію і термінів монтажних робіт базова комплектація чиллерів серії VERONA ТСС передбачає вбудовану насосну групу і накопичувальний бак.

Основні технічні характеристики

Характеристики Модельний ряд ТСС 15-92кВт - «Термоком»

Важливо:

*Холодопродуктивність чиллерів даної серії вказана для режиму:

+7°С –температура рідини на виході з чиллера,

+35°С –температура навколишнього середовища.

**Характеристики насоса можуть бути змінені в залежності від параметрів гідравлічної системи замовника:

Технічна інформація:

  • Герметичний спіральний компресор.
  • Високоефективний пластинчастий випарник.
  • Мідно-алюмінієвий повітряний конденсатор.
  • Осьові вентилятори високої продуктивності.
  • Надійний насос відцентрового типу.
  • Теплоізольований накопичувальний бак.
  • Електронний розширювальний вентиль (ЕРВ).
  • Датчики тиску для регулювання вентиляторів.
  • Реле контролю напруги.
  • Контроль витрати охолоджуваної рідини.
  • Панель індикації аварій.
  • Панель індикації тисків.
  • Холодагент R410А.
  • Робочий діапазон по Тнавк.сер. до +43°С.
  • Захисний корпус із оцинкованої сталі.
  • Порошкова поліефірна фарба.
  • Модельний ряд: 8 типорозмірів.
  • Стендові випробування перед відвантаженням.

❯❯❯

Залиште заявку на отримання
пропозиції з вигодою 4%

❮❮❮

по складській програмі!

Чиллери для молока "Термоком" - Галузі застосування -

Охолодження молочної продукції
Зберігання молочної продукції

Основні характеристики базової комплектації:

Заводська готовність до експлуатації (заправка фреоном, стендове випробування)
Корпусна металоконструкція, виконана з оцинкованої сталі і пофарбована полімерною порошковою фарбою
Робочий діапазон температур навколишнього середовища: +5...+48˚C
Агрегати виконані на базі герметичних і напівгерметичних компресорів з низьким споживанням електроенергії
Гідравлічний модуль(акумулюючий бак, насос і додаткова пускозахисна апаратура);
Панель управління забезпечує автоматичну роботу системи
Холодильна автоматика: електронний блок управління, реле протоку, реле контролю фаз, вентилі, ступеневе управління тиском конденсації (з можливістю регулювання), антивібраційні вставки, фільтр-осушувач
Подвійний захист від розмерзання випарника
Опціонально передбачені:
Виносний конденсатор із влаштуванням зимового пуску;
Розширення робочого діапазону температур навколишнього середовища до -27... +48С

Гарантії:

Гарантія від виробника забезпечена системами автоматики і швидкістю реакції на виклик;
Строк гарантії до 36 місяців досягнутий завдяки застосуванню в системі управління і автоматики комплектуючих тільки європейського виробництва

Купити чиллер зі складу або під замовлення

Термін поставки

СТАНДАРТНА ПРОДУКЦІЯ ЗІ СКЛАДУ


Ви можете в мінімальні терміни купити чиллер повної заводської готовності в моноблочному виконанні в комплекті з гидромодулем, накопичувальним баком і реле протоку для внутрішньої і зовнішньої установки.

Строк поставки продукції, що випускається серійно, складає від 1 до 4 тижнів

ІНДИВІДУАЛЬНІ ГОТОВІ РІШЕННЯ


Індивідуальний проект не означає дорогий. Розробка індивідуального рішення вимагає більших витрат часу, але Ваша система буде максимально враховувати всі можливі особливості Вашого виробництва.

Термін поставки продукції, спроектованої за індивідуальним замовленням, становить від 4 до 6 тижнів

Чиллери "Термоком" - надійність конструкції

Висока надійність чиллерів виробництва компанії "Термоком" досягається за рахунок:

Простоти конструкції чиллерів і індивідуального проектування систем холодопостачання
Повноформатної системи управління і автоматики, виконаних на базі комплектуючих тільки європейського виробництва
Адаптації до експлуатації в умовах клімату регіону
Тестування систем під навантаженням
Подвійного захисту від розмерзання випарника
Корпусних металоконструкції, виконаної з оцинкованої сталі з порошковим фарбуванням (захисний корпус моноблочних чілерів)
Якості збірки (фахівці високої кваліфікації, європейська система управління якістю)

Чиллери «Термоком» від виробника. Переваги

застосування систем акумуляції холоду для циклічних процесів охолодження; Чиллери «Термоком» - охолодження і зберігання молочних продуктів. Переваги
точність підтримання температури продукту;
можливість індивідуального проектування під конкретні задачі;
монтаж системи «під ключ»;
можливість утилізації тепла для потреб підприємства;
відповідність обладнання до вимог молочної промисловості;
робочий діапазон температур навколишнього середовища: +5...+43°С з можливістю розширення до -27…+43°С;
холодильна автоматика базової комплектації: електронний блок управління, реле протока, реле контролю фаз, вентилі, ступеневе управління тиском конденсації (з можливістю регулювання), антивібраційні вставки, фільтр-осушувач;
позитивні відгуки замовників.

Здійснити попередній розрахунок необхідної потужності чиллера Вам допоможе

ОНЛАЙН-КАЛЬКУЛЯТОР

Комплектність чиллерів потужністю понад 100 кВт визначається за індивідуальним запитом
*Для уточнення розрахункової вартості чиллера для молока Ви можете залишити заявку на отримання цінової пропозиції.

Чиллери у виробництві молочної продукції

ОХОЛОДЖЕННЯ МОЛОКА ТА ІНШИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Термічна обробка молока широко використовується молокозаводами при виробництві молока, сиру, масла та інших молочних продуктів. Молоко - відмінне середовище для розмноження та поширення різних патогенних мікроорганізмів, зокрема, таких як туберкульоз, черевний тиф і т.д. Термін "пастеризація" походить від імені французького мікробіолога Луї Пастера, дослідження якого показали загибель шкідливих «організованих ферментів» при температурі +50...+60°С.

Пастеризація – це процес, при якому молоко нагрівають до температур нижче точки його кипіння, при цьому знищуються патогенні мікроорганізми, які в ньому знаходяться, інактивуються деякі ферменти, прибираючи смакові пороки і усуваючи запах.

Тривала низькотемпературна пастеризація, яка найчастіше використовується в селянських фермерських господарствах, передбачає нагрів молока до + 63°С у відкритих ємностях не менше 30 хвилин.

В даний час використовуються два види пастеризації:

  • низькотемпературна — при температурі не вище +76°С ;
  • високотемпературна — при температурі від +77°С до +100°С при короткочасній дії.Охолодження молока льодяною водою

На великих молокозаводах частина молока проходить процес термізаціі, коли молоко піддають тепловій обробці при температурі до +63 ... + 65°С протягом 15 секунд. Цей процес проводять для придушення патогенної мікрофлори для того, щоб зберегти частину молока в танках, коли немає можливості відправити його відразу на пастеризацію і є необхідність зберегти його протягом декількох годин.

У сучасних технологіях в процесах термізаціі, пастеризації або високотемпературній обробці (ВТО) молоко нагрівається в потоці. При високотемпературній короткочасній пастеризації молоко нагрівають при температурі +72 ... + 75°C протягом 15-20 секунд, потім відбувається охолодження молока.

Термін стерилізація передбачає теплову обробку при температурах вище +100°С. Ультрапастеризація - це один з видів стерилізації. При цьому молоко піддають тепловій обробці до +125 ... +138°С протягом 2-4 секунд і потім його охолоджують до нижче +7°С. Тривалість зберігання молока при ультрапастеризації продовжується до 30-40 діб.

Фахівці нашої компанії готові надати інженерне рішення та підбір чиллера для охолодження молока та вершків у потоці на всіх етапах виробництва.

ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ЗАМОРОЗКА СИРУ

Технологія виробництва сиру складається з декількох етапів:

Етапи виробництва сиру. Устаткування для зберігання молочної продукції. Чиллери «Термоком»

Для запобігання переокислення сиру в процесі молочнокислого бродіння сир після пресування охолоджують до +3 ... +8°С. Способи охолодження застосовують різні, в основному, вибір методу охолодження залежить від виду використовуваного технологічного обладнання.

При розливі згустку в мішечки пресування та охолодження проходять одночасно. При цьому згустки в мішечках розміщують на прес-візках в холодильних камерах.

При використанні методу викладення згустку в мішечки пресЧиллер для молокозаводів - «Термоком»ування та охолодження можна поєднати, для чого поміщають прес-візки в холодильну камеру. Також можна використовувати спеціальний прес-охолоджувач, який являє собою трубчастий барабан. У нього поміщають мішечки з сирною масою та охолоджують їх за допомогою охолодженого розсолу. При обертанні барабана відбувається відділення сироватки та охолодження сиру.

При обробці в сировиробнику з використанням ванни пресування охолодження здійснюють безпосередньо під час пресування за допомогою холодоагенту, який проходить в міжстінному просторі ванни. Після охолодження в ванні пресування сир відправляють на доохолодження або в спеціальній камері, або в циліндричному охолоджувачі.

Температура сиру для розфасовки не повинна перевищувати +6°С. Вимоги умов зберігання сиру в холодильних камерах до температури - близько нуля градусів, але не більше +4°С. При такій температурі якість сиру знижується протягом часу, так як ферментативні процеси в сирі тривають під час його зберігання.

Щоб значно подовжити термін зберігання сиру використовують його заморозку при температурі -35°С в морозильних камерах або швидкоморозильних апаратах. Термін зберігання для замороженого продукту становить до 8 місяців за умови зберігання при -18°С. Для перевезення замороженого сиру використовують авторефрижератори з температурою не вище -8°С.

Наші фахівці допоможуть Вам підібрати промислові охолоджувачі - чиллери в виробництві сиру та сирних продуктів.

Використання крижаної води для охолодження молока. Детальніше

Купити чиллер «Термоком» для охолодження молока та молочних продуктів з доставкою в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця та по всій території України

Купуючи чиллер виробництва компанії «Термоком», Ви отримуєте безкоштовну доставку в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця та по всій території України. Також у вартість включені: монтаж і пусконалагоджувальні роботи, гарантія від 12 місяців, проведення інструктажу по експлуатації, а також виїзд фахівців на об'єкт при необхідності.

Зберігання молока на виробництві - чиллери «Термоком»

Охолодження молока