УКР
+38 (067) 576-23-95
+38 (066) 902-83-65
info@termocom.com.ua
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
ЗАДАТИ ПИТАННЯ
«Termocom»

Чиллери для пивної та лікеро-горілчаної промисловості
Серія ТСМ 19-72 кВт

Купити чиллер для охолодження сусла - «Термоком»

Компресори:
Copeland | Danfoss | Bitzer

Теплообмінники:
Swep | WTK | Lloyd | Frіterm

Системи автоматики:
GE | Danfoss | Schneider
Carel | Etimat

Ціна: уточнити
в базовій комплектації

Умови покупки

Подивіться також:Серія ТСНСерія АССерія ТСС

Модельний ряд ТСМ 19-72кВт - «Термоком»

❯❯❯

Чиллери під будь-яку задачу з гарантією
БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ

❮❮❮

Доставка і пусконалагодження від 2-х тижнів по всій Україні

Пусконаладка
гарантія
Техпідтримка 24/7 Поставка
точно в строк
Гарантія результату і надійності системи Оперативна реакція з будь-яких питань Отримуйте прибуток в точно запланований термін!

Чиллери компанії «Термоком» - Серія ТСМ 19-72 кВт

Підбір обладнання точно під Вашу задачу забезпечить команда з більш ніж
10-річним досвідом роботи в промисловому холоді

Залиште заявку і отримайте технічне рішення безкоштовно!

Наші чиллери стали ще більш доступними з лізинговою програмою. Вам не потрібно чекати, щоб отримувати прибуток!

Моноблочні низькотемпературні чиллери промислової серії MILANO ТСМ, холодопродуктивністю 19-72 кВт обладнані повітряним конденсатором, теплообмінним блоком збільшеної площі і насосною групою низькотемпературного виконання. Дані агрегати призначені для охолодження гликолевих розчинів при низьких температурах холодоносителя в діапазоні от -12°С до +5°С. Системи охолодження на базі чиллерів MILANO ТСМ знайшли широке застосування для отримання крижаної води в молочній, пивній, хлібобулочній та інших галузях харчової та нафтохімічної промисловості.

Основні технічні характеристики

Характеристики Модельний ряд ТСМ 19-72кВт - «Термоком»

Важливо:

*Холодопродуктивність чиллерів даної серії вказана для режиму:

-1°С –температура рідини на виході з чиллера,

+32°С –температура навколишнього середовища.

**Характеристики насоса можуть бути змінені в залежності від параметрів гідравлічної системи замовника:

Технічна інформація:

  • Герметичний спіральний компресор.
  • Високоефективний пластинчастий випарник.
  • Мідно-алюмінієвий повітряний конденсатор.
  • Осьові вентилятори високої продуктивності.
  • Надійний насос відцентрового типу.
  • Теплоізольований накопичувальний бак.
  • Електронний розширювальний вентиль (ЕРВ).
  • Датчики тиску для регулювання вентиляторів.
  • Реле контролю напруги.
  • Контроль витрати охолоджуваної рідини.
  • Панель індикації аварій.
  • Панель індикації тисків.
  • Холодагент R410А.
  • Робочий діапазон по Тнавк.сер. до +43°С.
  • Захисний корпус із оцинкованої сталі.
  • Порошкова поліефірна фарба.
  • Модельний ряд: 6 типорозмірів.
  • Стендові випробування перед відвантаженням.

❯❯❯

Залиште заявку на отримання
пропозиції з вигодою 4%

❮❮❮

по складській програмі!

Чиллери компанії "Термоком" - Галузі застосування -

Охолодження пива і алкогольних напоїв
Охолодження мінеральних вод і соків

Основні характеристики базової комплектації:

Заводська готовність до експлуатації (заправка фреоном, стендове випробування) Чиллери «Термоком» для охолодження пивного сусла - основні характеристики
Корпусна металоконструкція, виконана з оцинкованої сталі і пофарбована полімерною порошковою фарбою
Робочий діапазон температур навколишнього середовища: +5...+48˚C
Агрегати виконані на базі герметичних і напівгерметичних компресорів з низьким споживанням електроенергії
Гідравлічний модуль(акумулюючий бак, насос і додаткова пускозахисна апаратура);
Панель управління забезпечує автоматичну роботу системи
Холодильна автоматика: електронний блок управління, реле протоку, реле контролю фаз, вентилі, ступеневе управління тиском конденсації (з можливістю регулювання), антивібраційні вставки, фільтр-осушувач
Подвійний захист від розмерзання випарника
Опціонально передбачені:
Виносний конденсатор із влаштуванням зимового пуску;
Розширення робочого діапазону температур навколишнього середовища до -27... +48С

Гарантії:

Гарантія від виробника забезпечена системами автоматики і швидкістю реакції на виклик;
Термін гарантії до 36 місяців досягнутий завдяки застосуванню в системі управління і автоматики комплектуючих тільки європейського виробництва

Купити чиллер зі складу або під замовлення

Термін постачання

СТАНДАРТНА ПРОДУКЦІЯ ЗІ СКЛАДУ


Ви можете в мінімальні терміни купити чиллер повної заводської готовності в моноблочному виконанні в комплекті з гидромодулем, накопичувальним баком і реле протоку для внутрішньої і зовнішньої установки.

Термін поставки продукції, що випускається серійно, складає від 1 до 4 тижнів

ІНДИВІДУАЛЬНІ ГОТОВІ РІШЕННЯ


Індивідуальний проект не означає дорогий. Розробка індивідуального рішення вимагає більших витрат часу, але Ваша система буде максимально враховувати всі можливі особливості Вашого виробництва.

Термін поставки продукції, спроектованої за індивідуальним замовленням, становить від 4 до 6 тижнів

Чиллери "Термоком" - надійність конструкції

Висока надійність чиллерів виробництва компанії "Термоком" досягається за рахунок:

Простоти конструкції чиллерів і індивідуального проектування систем холодопостачання
Повноформатної системи управління і автоматики, виконаних на базі комплектуючих тільки європейського виробництва
Адаптації до експлуатації в умовах клімату регіону
Тестування систем під навантаженням
Подвійного захисту від розмерзання випарника
Корпусних металоконструкції, виконаної з оцинкованої сталі з порошковим фарбуванням (захисний корпус моноблочних чілерів)
Якості збірки (фахівці високої кваліфікації, європейська система управління якістю)

Чиллери «Термоком» від виробника. Переваги

застосування систем акумуляції холоду для циклічних процесів охолодження; Чиллери «Термоком» для охолодження сусла. Переваги
точність підтримання температури продукту;
можливість індивідуального проектування під конкретні задачі;
монтаж системи «під ключ»;
можливість утилізації тепла для потреб підприємства;
відповідність обладнання до вимог молочної промисловості;
робочий діапазон температур навколишнього середовища: +5...+43°С з можливістю розширення до -27…+43°С;
холодильна автоматика базової комплектації: електронний блок управління, реле протока, реле контролю фаз, вентилі, ступеневе управління тиском конденсації (з можливістю регулювання), антивібраційні вставки, фільтр-осушувач;
позитивні відгуки замовників.

Здійснити попередній розрахунок необхідної потужності чиллера Вам допоможе

ОНЛАЙН-КАЛЬКУЛЯТОР

Чиллер для пива «Термоком». Розрахунок вартості

Комплектність чиллерів потужністю понад 72 кВт визначається за індивідуальним запитом
*Для уточнення розрахункової вартості чиллера для виробництва пива Ви можете залишити заявку на отримання цінової пропозиції.

Чиллер у виробництві пива

ПРОЦЕС ПІДГОТОВКИ СУСЛА. ВАРІННЯ

Пиво - продукт натурального бродіння, отриманий шляхом проварювання ячмінного солоду із застосуванням хмелю, що освіжає в спекотні періоди року.

Для екстрагування продуктів обміну речовин (білків, вуглеводів і т.д.) застосовується затирання солоду.

Процес виготовлення сировини (одержання затору) для подальшого бродіння можна розділити на два типи:

  • Настійний спосіб - затирання з регулюванням температури шляхом обігріву солоду з усіх його сторін. Застосовується для вищих сортів солоду.
  • Відварний спосіб - затирання з регулюванням температури шляхом подачі відварок (окремо прокип'ячених порцій затору).

Гідроліз (процес розчинення корисних речовин у воді) здійснюється нагріванням сировини від +40°С до +70...+75°С. Частково затор зливається в окрему ємність, а залишок кип'ятиться у воді протягом півгодини. Прокип'ячену масу оцукровують протягом 20 хв. при температурі + 70°С. Далі процес часткового зливу повторюється, і знову відбувається процес кип'ятіння.

Весь затор, що піддався оцукрюванню, фільтрується і відділяється в перше пивне сусло. Екстракт, що залишився, змивається гарячою водою та також додається в сусло для поліпшення якості бродіння. Приблизно таким же чином заготовлюється солод зі хмелю. Після чого сусло ячменю та хмелю змішують і відокремлюють продукти переробки фільтруванням, а також відцентровим сепаратором.

Охолоджують гаряче сусло в два етапи. На першому етапі Охолодження сусла - «Термоком»проводять охолодження до +60°С в спеціальних відстійних чанах або відкритих тарілках, на другому - доводять температуру до +4...+6°С із використанням теплообмінників. Як правило, використовують пластинчасті або зрошувальні теплообмінники. Пластинчасті теплообмінники мають ряд переваг, а саме: висока продуктивність при відносно невеликих розмірах, пластини легко знімаються, а також чистяться без будь-яких складнощів, є можливість зміни кількості пластин.

Час охолодження сусла не повинен перевищувати 2 години. Збільшення часу охолодження веде до збільшення ризиків потрапляння інфекції, а також затемнення сусла. Правильно охолоджене сусло - прозоре з блискучою чорною поверхнею.

Для охолодження пивного сусла після варіння до необхідної температури застосовують чиллер для охолодження пива. Технологічні чиллери, і, зокрема, чиллер для пива, мають значно розширений діапазон робочих температур охолоджуваної рідини (від +95°С до +4°С).

Чиллери кондиціонерного типу здатні охолоджувати продукт тільки на фіксований діапазон температур: 5-7°С, внаслідок чого не можуть забезпечити проточне охолодження продукту до заданої температури без додаткових витрат на гідравлічний модуль.

ПРОЦЕС БРОДІННЯ

У чан із суслом додають певну кількість дріжджів, в результаті чого суміш починає бродити. Існує 2 етапи бродіння:

  • Первинне бродіння – зброджування основної маси вуглеводів.
  • Доброджування – зброджування залишків недозрілого пива.

Процес головного бродіння протікає при температурі від +4°С до +6°С, а процес доброджування - при температурі +1...+2°С. Період первинного бродіння - 7-8 діб, доброджування - 20 діб.

Чиллер для сусла - «Термоком»

Температура бродіння пивного сусла досить низька - в межах +4...+6°С. Цей температурний діапазон необхідний для оптимального бродіння дріжджів. Тому у виробництві гаряче охмелене сусло охолоджують. При цьому відбувається осадження зважених часток і хмельових смол, а також випаровується частина води.

При природному бродінні виділяється вуглекислий газ, в результаті чого пиво насичується до стандартної концентрації при температурі 0.. +2°С при злегка підвищеному тиску на 0.05 МПа.

Після процесу бродіння залишки дріжджів і дрібні частини фільтруються в сепараторі. Після чого пиво насичують вуглекислим газом, подають в ємності, а потім - на розлив.

Для відділення пива від дріжджів використовують барабанні вакуум-фільтри. Іноді пиво піддають пастеризації для збільшення термінів зберігання. Для продажу використовують як фільтроване, так і нефільтроване пиво.

Для вирішення технологічних питань по охолодженню пивного сусла ми можемо запропонувати різні варіанти виконання холодильного обладнання - камери охолодження пивного сусла, охолоджувачі рідини та ін.

Для виробництва пива ми пропонуємо чиллери для охолодження пивного сусла в потоці після варіння, чиллери для охолодження бродильних ємностей.

Використання крижаної води для охолодження пива. Детальніше

Купити чиллер «Термоком» для охолодження пивного сусла з доставкою в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця і по всій території України

Купуючи чиллер виробництва компанії «Термоком», Ви отримуєте безкоштовну доставку в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця та по всій території України. Також у вартість включені: монтаж і пусконалагоджувальні роботи, гарантія від 12 місяців, проведення інструктажу по експлуатації, а також виїзд фахівців на об'єкт при необхідності.

Чиллер для охолодження пивного сусла - «Термоком»

Чиллер для охолодження пива