камери шокової заморозки купити зі складу в києві
Ми пропонуємо камери шокової заморозки зі складу в м. Київ. Наші менеджери нададуть вам всю необхідну інформацію! Оформіть заявку на розрахунок або зв’яжіться з нами за контактними номерами телефонів, щоб зробити підбір камери шокової заморозки, дізнатися вартість, отримати пропозицію і купити камеру шокової заморозки.

Камери шокової заморозки знайшли широке застосування в переробці продуктів харчування. Впровадження камер шокової заморозки у виробничий процес дає змогу значно збільшити прибуток підприємства за рахунок:
– прискорення технологічного процесу;
– збільшення обсягів продукції, що випускається;
– зменшення втрат сировини в процесі переробки;
– підвищення якості і, як наслідок, обсягів продажів;
Камера шокової заморозки - сфери застосування
Компанія Термоком проєктує, постачає і забезпечує гарантійне обслуговування камер шокової заморозки для різних галузей переробної промисловості






Зв'яжіться з нами сьогодні і в найкоротші терміни ви отримаєте
Розрахунок вартості системи з урахуванням монтажних робіт
Техніко-економічне порівняння декількох варіантів тех рішень
Розрахунок економії електроенергії та інших енергоресурсів
Агрегати для шокової заморозки «Термоком» від виробника
Переваги та гарантії
1. Робоча температура в камері до -70°С;
2. Комплектуючі з Італії та Німеччини;
3. Термін поставки обладнання від 3 тижнів;
4. Термін окупності 1-2 роки за рахунок економії витрат на електроенергію;
5. Широкий діапазон температур навколишнього середовища (від -27 до +43°С)
6. Швидка адаптація до спеціальних умов експлуатації;
7. Тривалий гарантійний термін: до 36 місяців;
8. Безкоштовна післягарантійна підтримка;
9. Усі комплектуючі доступні в Україні;
Обладнання, що використовується
Шокфростери: Guentner, Kuba, Alfa Laval

Компресорно-конденсаторні блоки «Termocom»

Купити агрегат для шокової заморозки зі складу або під замовлення
СТАНДАРТНА ПРОДУКЦІЯ ЗІ СКЛАДУ
Ви можете в мінімальні терміни купити агрегат для шокової заморозки повної заводської готовності в моноблочному виконанні в комплекті з повітроохолоджувачами.
Термін поставки продукції, що випускається серійно, становить від 1 до 4 тижнів
ІНДИВІДУАЛЬНІ ГОТОВІ РІШЕННЯ
Індивідуальний проєкт не означає дорогий. Розробка індивідуального рішення вимагає більших часових витрат, але Ваша система буде максимально враховувати всі можливі особливості Вашого виробництва.
Термін поставки продукції, спроектованої за індивідуальним замовленням, становить від 4 до 6 тижнів
Основні параметри для підбору камер шокової заморозки:
1. Кількість продукту, що заморожується (планова продуктивність камери, кг/год)
2. температура продукту перед заморожуванням
3. температура продукту після заморожування
4. Спосіб завантаження продукту в камеру (ручний, автоматичний)
ВАЖЛИВО! Що потрібно врахувати виробнику при підборі камери шокової заморозки:
1. Матеріал і товщина теплоізоляції (підлога, стеля, стіни)
2. Місце встановлення камери (у приміщенні, зовнішнє встановлення)
3. Розрахункова температура навколишнього середовища
4. Габарити холодильних дверей
5. Параметри, що впливають на усушку продукту (час обробки, швидкість руху повітря в камері тощо)
6. Конструктивні особливості камери
Для уточнення розрахункової вартості агрегату для шокової заморозки Ви можете залишити заявку на отримання цінової пропозиції.
Основні характеристики базової комплектації
- Заводська готовність до експлуатації (стендове випробування, заправка фреоном R407C)
- Рамна металоконструкція, виконана з оцинкованої сталі та пофарбована полімерною порошковою фарбою
- Система управління забезпечує автоматичне підтримання температури в камері та автоматичну роботу системи
- Холодильна автоматика: електронний блок керування, температурний датчик, реле контролю фаз, вентилі, ступеневе керування тиском конденсації (з можливістю регулювання), антивібраційні вставки, фільтр-осушувач
- Тен підігріву картера для плавного пуску і захисту компресора в зимовий період часу
- Захист компресора від механічного забруднення і виходу з ладу (фільтр на лінію низького тиску)
- Обв’язка для підключення повітроохолоджувача, терморозширювальний вентиль і електромагнітний клапан
- Зручність експлуатації та обслуговування: індикація тисків системи, оглядове вічко, індикація аварій
- Робочий діапазон температур навколишнього середовища: -12…+43˚C
- Всі елементи систем управління і автоматики виконані на базі комплектуючих тільки європейського виробництва!
Додатково передбачено:
- Вуличне виконання (корпусна металоконструкція)
- Конденсатор «Тропік» для коректної роботи установки до +35…+42С
- Виносний конденсатор із пристроєм зимового пуску
- Монтаж «під ключ» (прокладання трас, підключення ВО)
- Захист компресора від нестачі масла
- Виносний пульт з індикацією температури в камері для зручності налаштування та експлуатації
- Повітроохолоджувачі, розраховані на необхідний режим роботи
Висока надійність агрегатів для шокової заморозки виробництва компанії «Термоком» досягається за рахунок:
- Простоти конструкції агрегатів та індивідуального проєктування систем холодопостачання
- Повноформатної системи управління і автоматики, виконаних на базі комплектуючих тільки європейського виробництва
- Адаптації до експлуатації в умовах клімату регіону
- Тестування систем під навантаженням
- Корпусної металоконструкції, виконаної з оцинкованої сталі з порошковим фарбуванням (захисний корпус моноблочних агрегатів)
- Якості збірки (фахівці високої кваліфікації, європейська система управління якістю)
КАМЕРИ ШОКОВОЇ ЗАМОРОЗКИ. ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ
За способом теплопередачі швидкоморозильні апарати бувають 2-х видів:
- камери шокового охолодження;
- установки плиткового заморожування.
До переваг камери шокового заморожування перед установкою плиткового заморожування слід віднести:
- відсутність рухомих частин. У розсувних плитах циркулює фреон або рідина, що не замерзає, за температури до -40°С;
- менша потужність холодильного агрегату;
- більша енергоефективність.
Установки плиткового заморожування розробили для риболовецьких кораблів з метою економії місця і максимального скорочення часу заморожування (один цикл – до 40 хв.).
КАМЕРИ ШОКОВОЇ ЗАМОРОЗКИ. РІЗНОВИДИ
Камери шокової заморозки розрізняють за такими параметрами:
- цільова функція (охолодження або заморожування);
- продуктивність;
- конструкція шокфростера;
- габаритні розміри.
Камери шокової заморозки за безперервністю циклу можна розділити на 2 види:
- безперервної дії (передбачається наявність конвеєра і додаткового повітроохолоджувача);
- періодичної дії (охолодження відбувається або на гаках, або в лотках).
ОСНОВНІ СФЕРИ ЗАСТОСУВАННЯ КАМЕР ШОКОВОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ
Усі ми звикли до заморожених продуктів харчування, але не всім відомо, що смакові якості їжі зберігаються тільки за умови швидкого заморожування продукту. Суть заморожування в тому, що вода, яка міститься в заморожуваному продукті, перетворюється на кристали. Що швидше відбувається заморожування, то дрібніші кристали і тим менші втрати смакових властивостей їжі.
Температура повітря всередині камери шокової заморозки від -40°С дає змогу доволі швидко знизити температуру продукту і максимально зберегти його смакові властивості завдяки мікрокристалізації. Оброблена в камері шокової заморозки їжа під час розморожування зберігає свою форму, смакові та ароматичні якості без втрат рідини. Таким чином, шокове заморожування є найкращим рішенням для збереження продуктів.
Установки шокової заморозки вирізняються високою потужністю, надійністю та універсальністю. Шокфростери або камери шокової заморозки повсюдно використовуються підприємствами різних напрямків, наприклад,
М’ясокомбінати: шокфростери застосовують для швидкого заморожування парного м’яса (тривалість заморожування 18-36 годин), охолодженого м’яса (12-24 годин) і м’ясних субпродуктів (3-6 годин).
Забійні цехи: швидке заморожування риби та птиці. Заморожування проводиться на візках, що закочуються, стаціонарних стелажах або підвісних шляхах. Температура повітря в камері шокової заморозки -35°С.
Хлібопекарні: у виробництві хлібобулочних виробів шокфростери застосовуються для заморожування попередньо відварених продуктів харчування.
Кондитерські: у кондитерських цехах камери шокової заморозки широко застосовують для охолодження і зберігання готової продукції, швидкого заморожування інгредієнтів. Використання шокфростерів дає змогу скоротити час приготування і підвищити якість продукції.
Виробництво морозива: правильне заморожування і зберігання є дуже важливим фактором у збереженні смакових якостей морозива. Камери шокової заморозки застосовуються для забезпечення процесу мікрокристалізації продукту.
Громадське харчування: шокфростери застосовуються для швидкого заморожування напівфабрикатів і готових страв. Заморожування відбувається за температури від -35°С до -38°С. Процес заморозки напівфабрикатів від 40 хвилин до 3 годин. Готові страви охолоджуються до температури -18°С, тривалість заморозки становить 1-5 годин.
Основною перевагою використання шокфростерів у харчовій промисловості є збільшення терміну зберігання продуктів, що сприяє економії на закупівлях інгредієнтів, скороченню відходів і можливості забезпечувати більш різноманітне меню.
Крім цього, шокове заморожування призводить до скорочення росту бактерій у готовій продукції.
Продуктивність шокфростерів за безперервного заморожування становить близько 500 кг/год.
Способи шокового заморожування:
тунельне заморожування – для заморожування різних окремих продуктів;
заморозка на візках – використовується за невеликого обсягу продукції;
плиткове контактне заморожування – застосовується для заморожування м’яса, риби, сиру, субпродуктів.
ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПЛУАТАЦІЇ
Камери шокової заморозки відносяться до полівалентних установок, тобто таких, що працюють у широкому діапазоні температур, що обов’язково має бути враховано під час проєктування холодильного агрегату. В іншому випадку, або маємо знижену енергоефективність, збільшення розмірів і вартості конденсатора, або використання компресора(ів) поза зоною застосування.
Також необхідно враховувати і закладати особливості технологічного процесу.
СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ
Даний вид холодильного обладнання є складним технічним виробом, вимагає регулярного проведення повного регламенту сервісного обслуговування.
Компанія «Термоком» пропонує весь спектр сервісного обслуговування та ремонту даного обладнання на всій території України. Ми пропонуємо Вам консультації з будь-яких питань, пов’язаних з проектуванням, монтажем, пуско-налагодженням, ремонтом, сервісним обслуговуванням та експертною оцінкою камер шокової заморозки і швидкоморозильних апаратів.
ОСНОВНІ НЕДОЛІКИ
До недоліків камер шокової заморозки порівняно з установками плиткової заморозки можна віднести габарити, необхідність виготовлення камери.
Тільки ми можемо гарантувати
ЗНИЖЕННЯ РІЧНОГО ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯ НА 28%
порівняно з аналогічним серійним холодильним обладнанням інших виробників.
Необхідна камера шокової заморозки?
Ми допоможемо підібрати оптимальне рішення вашої задачі і виключити появу проблем в процесі експлуатації в майбутньому.
Купити холодильний агрегат «Термоком» для охолодження камер шокової заморозки з доставкою в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця та по всій території України
Купуючи холодильне обладнання виробництва компанії «Термоком», Ви отримуєте безкоштовну доставку в міста Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця та по всій території України. Також у вартість включено: шеф-монтаж і пусконалагоджувальні роботи, гарантія від 12 місяців, проведення інструктажу з експлуатації, а також виїзд фахівців на об’єкт за необхідності.