Охолодження і зберігання начинок для хлібобулочних виробів (Україна, м.Харків)

Вихідні дані для проектування
Холодопродуктивність | 2x65 кВт |
Споживана потужність | 59 кВт |
Вантажообіг | 30 т/добу |
Температура в холодильній камері | 0...+4°C |
Початкова температура продукту | +98°C |
Температура навколишнього середовища | +35°C |
Поставлене обладнання
Двоконтурна холодильна установка з виносним конденсатором для камери охолодження і зберігання начинок для хлібобулочних виробів.
База комплектуючих
Холодильна установка:
- компресори «Frascold» (Італія) поршневі напівгерметичні;
- конденсатор «Güntner» (Німеччина) повітряний двоконтурний;
- повітроохолоджувачі «Güntner» (Німеччина).



