Двокаскадна холодильна установка для камери заморозки ковбасних виробів (Україна, Вінницька обл., м. Тульчин, 2019р)
Вихідні дані для проектування
Холодопродуктивність | 2 х 35,4 кВт |
Споживана потужність чиллера | 2 х 38,8 кВт |
Вантажообіг | 8,5 т/добу |
Температура в холодильній камері | -40...-38°C |
Початкова температура продукту | +15°C |
Температура навколишнього середовища | +34°C |
Поставлене обладнання
Двокаскадна холодильна установка для камери заморозки ковбасних виробів.
База комплектуючих
Холодильна установка:
- компресори (верхній каскад) - «Copeland» (Бельгія) спіральні – 4 шт.;
- компресори (нижній каскад) - «Bitzer» (Німеччина) поршневі – 2 шт.;
- конденсатор «Güntner» (Німеччина) повітряний алюмінієвий - 1шт;
- повітроохолоджувачі «ECO» (Італія) кубічний - 2шт.
Опис об'єкта: Енергоефективна двокаскадної система холодопостачання з двома незалежними контурами для камери шокової заморозки ковбасних виробів була виконана на базі поршневих компресорів «Bitzer» (нижній каскад) і спіральних компресорів «Copeland» (верхній каскад).
Застосування такого технічного рішення дозволить знизити витрати на заморозку продукції в 1,3 рази і отримати за 5 років експлуатації додатковий прибуток за рахунок економії електроенергії в розмірі 2/3 кошторисної вартості системи.