Охолодження хлібобулочних виробів (Україна, м.Кременчук)

Вихідні дані для проектування

Холодопродуктивність41,7 кВт
Споживана потужність чилера18,4 кВт
Охолоджувана рідина40% р-р гліколя
Початкова температура рідини+10°C
Кінцева температура рідини+5°C
Температура навколишнього середовища+35°C

Поставлене обладнання

Чиллер моноблочного виконання для камери охолодження хліба після випікання. Додатково встановлено систему утилізації тепла для підігріву води.

База комплектуючих

Чилер:

  • компресор «Frascold» (Італія) напівгерметичний поршневий;
  • конденсатор «Luvata» (Чехія) повітряний;
  • теплообмінник-випарник «SWEP» (Швеція) пластинчастий.

Гідравлічний модуль:

  • насос циркуляційний «Speroni» (Італія);
  • ємність;