Охолодження хлібобулочних виробів (Україна, м.Кременчук)
Вихідні дані для проектування
Холодопродуктивність | 41,7 кВт |
Споживана потужність чиллера | 18,4 кВт |
Охолоджувана рідина | 40% р-н гліколю |
Початкова температура рідини | +10°C |
Кінцева температура рідини | +5°C |
Температура навколишнього середовища | +35°C |
Поставлене обладнання
Чиллер моноблочного виконання для камери охолодження хліба після випікання. Додатково встановлено систему утилізації тепла для підігріву води.
База комплектуючих
Чиллер:
- компресор «Frascold» (Італія) напівгерметичний поршневий;
- конденсатор «Luvata» (Чехія) повітряний;
- теплообмінник-випарник «SWEP» (Швеція) пластинчастий.
Гідравлічний модуль:
- насос циркуляційний «Speroni» (Італія);
- ємність;