УКР
+38 (067) 576-23-95
+38 (066) 902-83-65
info@termocom.com.ua
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
ЗАДАТИ ПИТАННЯ
«Termocom»

Охолодження хлібобулочних виробів (Україна, м.Кременчук)


Чиллери для охолодження промислового обладнання

Вихідні дані для проектування

Холодопродуктивність 41,7 кВт
Споживана потужність чиллера 18,4 кВт
Охолоджувана рідина 40% р-н гліколю
Початкова температура рідини +10°C
Кінцева температура рідини +5°C
Температура навколишнього середовища +35°C

Поставлене обладнання

Чиллер моноблочного виконання для камери охолодження хліба після випікання. Додатково встановлено систему утилізації тепла для підігріву води.

База комплектуючих

Чиллер:

  • компресор «Frascold» (Італія) напівгерметичний поршневий;
  • конденсатор «Luvata» (Чехія) повітряний;
  • теплообмінник-випарник «SWEP» (Швеція) пластинчастий.

Гідравлічний модуль:

  • насос циркуляційний «Speroni» (Італія);
  • ємність;


Чиллер для охолодження хлібобулочних виробів Охолодження хлібобулочних виробів Чиллер для хлібобулочних виробів