Шокове заморожування ягід (Україна, м.Харків)
Вихідні дані для проектування
| Холодопроизводительность | 2×19 кВт |
| Потребляемая мощность установки | 2х17,4 кВт |
| Грузооборот | 1440 кг/сутки |
| Температура в холодильной камере | -28…-22°C |
| Температура поступающего продукта | +25°C |
| Температура окружающей среды | +32°C |
Поставлене обладнання
Холодильна установка для заморожування плодово-ягідної продукції (малини та смородини). У складі 2 незалежних компресорно-конденсаторних агрегатів.
База комплектуючих
Холодильна установка:
- компресор “Bitzer” (Німеччина) поршневий напівгерметичний;
- конденсатор “Güntner” (Німеччина);
- охолоджувач повітря «Güntner» (Німеччина)
- постаментного типу (шокфростер).




